top of page

Nordisk møte 2013
Lund Sverige

Fra tirsdag 17.09 til fredag 20.09 dro tre representanter fra Jordskifterlaget til Lund i Sverige, for å delta på årets nordiske møte. Etter fem timer i bil og litt bom kjøring i sentrum ankom vi oppholdsstedet vårt i Lund, der vi ble godt mottatt av representantene fra Sverige, Danmark og Finnland. Det tokk ikke lang tid før konkurransen mellom landene var i gang og vi ble sendt ut på omvisning med forskjellige aktiviteter som skulle gjennomføres og dokumenteres. Resten av denne dagen gikk med til å bli kjent med de andre deltakerne, spise en fantastisk middag laget av L-TEK, drikkeleker og mye morro.

Onsdagen vår startet hardt for de fleste av oss, etter kun noen få timer med søvn. Klokka ti reiste hele gjengen på tur til Hyllie i Malmö der vi fikk omvisning i utviklingsområdet, fantastisk lunsj og muligheten til å shoppe på det spektakulære kjøpesenteret Emporia. Tilbake på hytta måtte noen ta en liten power nap og før vi viste ord av det var festen i gang på ny. Denne kvelden var vi invitert på classy middagsselskap på Västgöta Nation, og etter nok et fantastisk måltid og fantastiske svenske sanger var festen godt i gang. Vi tok oss en liten tur tilbake til campus for en liten mellom fest med gratis drikke, og etter det var humøret på topp resten av kvelden.

Torsdag morgen ble vi vekket til den svenske nasjonalsangen, etterfulgt av Avicii på full guffe.  Det var da tid for frokost, før alle tuslet i variert tempo til campus for å delta på møte til Nordisk Møte. Her diskuterte vi oppholdet så lang og kom med innspill og forslag til forbedringer, møte var med andre ord unnagjort på kort tid. Videre var det lunsj på Hallands Nation og en forelesning med jurist Ulf Jensen på Universitetet. Tilbake på hytta var det nødvendig med en ny power nap for Norge etterfulgt av dusj og pølse på Statoil. Da vi kom tilbake til hytta var alle klare for Nordisk kamp mot de andre landene. Etter ølstyrting, rævkrok og en veldig underholdene vannstyrtelek, kunne vi nordmennene si oss fornøyd med innsatsen, selv om det bare ble to andreplasser og en tredjeplass. Så var det i gang igjen med vors, så en ny middag laget av L-TEK, flere svenske sanger, taler og masse fine gaver fra alle landene. Kveldens tema var svensk midsommer noe vi tre fra Norge ikke var helt med på, men kvelden ble suksessfull allikevel og vi tre endte selvfølgelig opp på Mc Donalds i fin form.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fredag var siste dag, så da var det bare å komme seg ut av soveposen, pakke sakene sine, si farvel til de andre deltakerne og innta bilen for en lang kjøre tur tilbake til Ås.

 

Vi hadde en flott tur til Sverige og gleder oss allerede til møte i Finland 2014.

bottom of page