top of page
da1bc86a-2973-4bcb-9c33-d5df42fd095b.jfif

Nå ut til studentene

 

Info til bedrifter

​Ønsker deres bedrift å profilere seg ovenfor Jordskifterlagets studentmasse? 
Faglig ansvarlig i Jordskifterlaget arbeider aktivt med å opprettholde og skape kontakt mellom studentene i foreningen og bedrifter. Vi ønsker å gi våre medlemmer muligheten til å se teorien, i form av vårt pensum, brukt i praksis ved deres bedrift. Se info om ulike måter din bedrift kan nå ut til vår studentmasse og ta kontakt med faglig@jordskifterlaget.no

Stillingsannonse

Få dine ledige stillinger delt med relevante og aktuelle søkere

Befaring

Vil du at vår studentmasse skal bli kjent med din bedrift 

Bedriftspresentasjon

Kom på besøk til oss og treff studentene!

Samarbeidspartner

Har din bedrift lyst til å ha et langtidsvarende samarbeid med oss?

typing

Stillingsannonse

Har din bedrift en stillingsannonse de tenker kan være aktuell for våre medlemmer? Vi videreformidler informasjon om ledige stillinger til vår studentmasse via vår nettside, facebookside og instagram.

 

Ta kontakt med markedsforing@jordskifterlaget.no om dette høres aktuelt ut for dere!

fagkveld el besøk_edited.jpg

besøk/Befaring

Ønsker deres bedrift å vise dere fra en helt annen side? Gjerne inviter oss på besøk til dere! Vi har gode opplevelser med å ta med deler av vår medlemsmasse på besøk til kontorer til ulike bedrifter. Dette gir medlemmene mulighet til å se bedriftens arbeidskultur og nåværende prosjekter i bedriften fra et unikt perspektiv. Studentene vil også få et mer intimt innblikk i hvordan organisasjonen fungerer.

 

Høres dette interessant ut ta kontakt med faglig@jordskifterlaget.no

bedriftspresentasjon_edited_edited.jpg

Bedriftspresentasjon

Ønsker deres bedrift å profilere seg ovenfor Jordskifterlagets studentmasse er en bedriftspresentasjon gjennom oss en glimrende mulighet. Her får dere anledning til å komme i direkte kontakt med studentene, spredt på aktuelle fagområder. Bedriften inviteres hit til NMBU for å fortelle om seg selv, nåværende prosjekter, mulighetene for sommerjobb, fast ansettelse, samt masteroppgaver og hvilke arbeidsoppgaver som venter i arbeidslivet. I tillegg hadde det vært fint om dere går nærmere inn på faglige utfordringer og gjentakende tematikk som dere møter i deres hverdag, ettersom dette er noe vi bemerker oss at våre medlemmer setter pris på. Det er ved bedriftspresentasjoner vanlig at  bedriften også spanderer mat på oppmøtte, ofte pizza. Selve matbestillingen ordner vi med.

Ta kontakt med faglig@jordskifterlaget.no om dette høres interessant ut

260617348_472932530836276_123319221890718771_n.jpg

Samarbeidspartner

Ønsker din bedrift et lenger samarbeidsløp med oss? Ta kontakt med faglig@jordskifterlaget.no for mer informasjon og for å utarbeide en avtale oss i mellom!

 

Kontakt til faglig ansvarlig

Takk for innsendingen din!

Stillinsannonse
Fagkveld
Bedriftspresetasjon
Samarbeidspartner
bottom of page