top of page
  • Forfatterens bildeJordskifterlaget

Bedriftspresentasjon med Jernbaneverket

Jernbaneverket kommer til NMBU! Dato: Onsdag 28. oktober. Tid: 12:15. Sted: BT1A.07 (Arabidopsis, Biotek).

Jernbaneverket inviterer deg til bedriftspresentasjon etterfulgt av mat og mingling! Vi kommer for å snakke om hva vi tilbyr og hvilke muligheter som finnes hos oss. Vi forteller om traineeprogrammet vårt, om sommerjobb og om muligheten til å skrive master- eller bacheloroppgave for oss. Etterpå blir det pizza i Vrimlehallen (Biotek), og du får mulighet til å spørre Jernbaneverkets ansatte om det du lurer på.

Hvem er vi? Jernbaneverket drifter, vedlikeholder og utvikler det norske jernbanenettet. Vi har ca 4000 ansatte, som blant annet jobber innenfor telekommunikasjon, elektro- og byggfag, samfunnsplan...legging, ruteplanlegging og trafikkstyring. Vil du høre mer om hvordan du kan få en karriere på skinner? Vi vil gjerne treffe deg!

Det er GRATIS for alle, men det er nødvendig at du melder deg på med tanke på serveringen. Bindende påmelding gjøres via Hoopla.

Påmeldingsfrist: Mandag 26. oktober, kl. 23:59.

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

留言


bottom of page