top of page
  • Forfatterens bildeJordskifterlaget

Vårball 2016

Lørdag 2. april var det endelig klart for det svært etterlengtede vårballet til Jordskifterlaget. Ved inngangen ble gjestene møtt med rød løper, velkomstpunsj og bildetaking. Kl. 19.00 var det fullt, med rundt 60 gjester kledd i flotte kjoler og dresser. Kvelden startet med mingling, før det var klart for middag: 10-retters tapas, pluss sjokoladefontene. Etter hvert ble det også holdt noen hyggelige taler, der både forelesere, medlemmer, og Jordskifterlaget selv, ble takket og roset. Stemningen var på topp gjennom hele denne fantastiske kvelden.


Jordskifterlaget vil takke alle medlemmer, kompanjonger og forelesere som møtte opp og bidro til at dette ble vårens beste ball!



87 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page